Grdovićev menadžer otkrio u kakvom je stanju pjevač nakon pada na koncertu

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

NAKON što je Mladen Grdović pao tijekom koncerta u Sloveniji, s kojeg su ga odveli zaštitari, njegov menadžer otkrio je za Index u kakvom se stanju pjevač nalazi sada.

"Mladen se oporavio. Dobro je", rekao je.

"Već ovog vikenda ima novi koncert u planu."

@toni_cro #mladengrdović ♬ original sound - just_funn

Podsjetimo, Grdović je u petak je imao koncert povodom Dana vinogradara u Sloveniji, no u jednom trenutku je zateturao i pao te se više nije mogao ustati.

Glazba je prestala, a publika počela negodovati, sve dok ga u konačnici zaštitari nisu odveli s pozornice.

Grdovića život nije mazio

Da Grdovića život nije mazio dokazuje intervju koji je dao prošle godine, u kojemu je plačući priznao kako je zbog ovisnosti o alkoholu izgubio gotovo sve.

"Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao... umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je li tako?" rekao je Mladen tada.

Grdoviću je u svibnju prošle godine preminuo brat Paulo, a njegova smrt potpuno ga je shrvala.

"Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije i zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo", poručio je tada.

U 15 godina nanizao 70-ak prometnih prekršaja

Policija je Grdovića zbog vožnje u pijanom stanju hapsila nekoliko puta.

Prema evidencijama MUP-a, Grdović je u 15 godina nanizao 70-ak prometnih prekršaja, od čega je veći dio njih bio pod utjecajem alkohola, a 2020. godine po broju je promila bio rekorder redovne policijske akcije Vikend kojom se kontroliraju vozači.

Razvod od Brankice i (ponovno) pomirenje

Grdović i njegova dvanaest godina mlađa supruga Brankica službeno su se razveli u listopadu 2020. nakon 22 godine braka.

Brankica je u tužbi navela da su ona i Mladen sklopili brak 4. svibnja 1998. godine, no da su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni te da zajednički život više nije moguć. U svom iskazu je navela i da su ranije u izvanbračnoj zajednici bili osam godina, ali da unatrag tri godine više ne žive zajedno.

Ipak, početkom ove godine Grdović je objavio kako mu je Brankica odlučila oprostiti.

"Neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari", rekao je tada.

Brankica i Mladen dosad su se više puta mirili i razilazili. Zbog verbalnih prijetnji supruzi Brankici i pokojnom bratu Paulu 2009. godine Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe sa suprugom Grdović je priveden i 2010. godine kad je opet uvjetno osuđen, tad na 20 dana zatvora.

2013. godine je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao.

Pročitajte više