Grimes objasnila značenje bizarnog imena sina kojega je dobila s Muskom

Foto: Instagram

GRIMES je u ponedjeljak rodila svoje prvo dijete, a neke od brojnih šala s društvenih mreža o tome kakvi će roditelji biti ona i Elon Musk po mnogima su se obistinile.

Prvo je Musk rođenje djeteta najavio u komentarima članka o električnim vozilima. Zatim je objavio fotografiju s malcem noseći majicu Occupy Mars, a jednu od fotografija dječačića provukao je kroz filtar s tetovažama.

Zatim je na pitanje kako se dječak zove dao odgovor koji je mnogima zvučao kao autogenerirana zaporka, X Æ A-12 Musk, što je izazvalo lavinu memova na društvenim mrežama.

Iako za Muska mnogi nisu sigurni trola li ili je ozbiljan, čini se kako je dječak zaista dobio to ime, što je Grimes potvrdila na Twitteru jučer objasnivši što svaki dio imena znači. 

Pjevačica kaže kako je X nepoznata varijabla, Æ njezin način pisanja riječi AI (artificial intelligence odnosno umjetna inteligencija) dok je A-12 navodno njihov omiljeni zrakoplov.

Embed from Getty Images

"Nema oružja, samo obrana, samo brzina. Odličan u borbi, ali ne nasilan", napisala je Grimes, kojoj se potkrao i tipfeler. "SR-71, ali da, to je to", ispravio ju je Musk. Grimes je dodala i kako se A odnosi na arkanđela, što je ime njezine omiljene pjesme.

Mnogi na društvenim mrežama i dalje su zbunjeni i još uvijek se pitaju zeza li se par sa svima ili su zaista sinu dali to ime, a neki se šale i oko toga kako se ono izgovara.

Pročitajte više