Grše o braku i supruzi: Ljubomoran sam, a kad se naljutim, šutim po 72 sata

Foto: Instagram

Grše, jedan od najpopularnijih domaćih repera, progovorio je o svojoj supruzi i braku te otkrio da je on taj koji je ljubomoran, a ne Rafaela, s kojom je u braku dvije godine, unatoč njegovim brojnim obožavateljicama.

"Iskreno, mi nemamo s tim problema. Ali kako se kaže, u vezi je uvijek netko ljubomoran, sreća Božja, u našoj vezi ona nije ta. Ja sam taj malo ljubomorniji, ali tu je povjerenje na prvome mjestu i otkad smo krenuli skupa, to smo jedno drugome rekli - da moramo imati povjerenje jer to je temelj svake veze", rekao je za IN Magazin.

Grše o glazbenoj karijeri i privatnom životu

On je jedini Hrvat na Billboardovoj ljestvici, i to s čak pet pjesama. Riječ je o Grši, reperu iz Trilja, kojeg obožava cijela regija. Popularni reper našem je Hrvoju Kroli otkrio kakav je privatno, je li njegova supruga ljubomorna na brojne obožavateljice te hoće li sin krenuti njegovim glazbenim putem. 🥰

Posted by IN MAGAZIN on Thursday, June 20, 2024

Par ima sina Frana kojem je u potpunosti posvećen, pa o drugom djetetu za sada ne razmišljaju. "Sve u svoje vrijeme, ne žurimo nigdje, sad smo posvećeni malcu, uživamo s njim. Stvarno želimo posvetiti maksimalno vremena njemu koliko možemo, a drugo dijete nam nije još u planu, sve u svoje vrijeme kad bude", rekao je Grše.

Glazbenik je priznao i da je vrlo temperamentan i da ga nije teško naljutiti, ali zato ima svoje pravilo koje mu pomaže da posloži emocije i razbistri misli. "Ja sam dosta temperamentan inače, osjećajan i emotivan, tako da me nije teško zapaliti. Ali imam pravilo 72 sata šutnje i onda 72 sata šutim, riješim to sam sa sobom tako da ne želim ništa vruć javno iznositi. Par puta mi se to dogodilo i opekao sam se baš kako treba", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.