Grubnić slučajno otkrio s kojim je muškarcem Iva Jerković bila na svadbi

Screenshot: Instagram

OVOG se vikenda u vili Šeherezada u Dubrovniku udala bivša novinarka Magdalena Balenović za svog dugogodišnjeg partnera Alexandera Clemencea. 

Marko Grubnić je sa svadbe, na kojoj je Iva Jerković bila kuma, podijelio mnoštvo snimki, pa se tako moglo vidjeti da je prije obreda čitao Shakespeareovu poeziju i raznježio uzvanike.

U jednom trenutku odlučio je otkriti i kako izgleda raspored sjedenja i gdje on sjedi, a pritom je otkrio još nešto.

Mladenci su stolovima dodijelili nazive po svjetskim destinacijama koje su im značajne, poput Dubrovnika u kojem su se vjenčali, Barbadosa na kojem su se zaljubili i Ibize na koju su išli na prvi odmor. Za stolom Dubrovnik sjedili su oni sa svojim kumovima i njihovom pratnjom, a Magdaleni je kuma bila manekenka Iva Jerković. Odmah do Ive na rasporedu se nalazi Josip Antić, zagrebački poduzetnik za kojeg se 15-ak godina šuška da je Ivin ljubavni partner, no ona njihovu vezu nije htjela potvrditi čak ni na sudu.

To je ujedno jedini dokaz da je Antić bio na vjenčanju, jer ga na snimkama i fotografijama svih Ivinih prijatelja uopće nema.

Prije 11 godina Iva je s kolegicom manekenkom Lorenom Ćavar završila u policijskoj postaji, i to nakon što su u crvenom Mercedesu A klase projurile kroz strogi centar Zagreba. Mediji su pisali da je s njima u automobilu bio i Antić, bivši vlasnik nekadašnjeg narodnjačkog kluba Od sumraka do zore kojem su nedugo prije toga pod automobil postavili eksplozivnu napravu, ali je prošao bez većih posljedica.

Iva ni na društvenim mrežama ni u intervjuima nikad nije govorila o Antiću niti je na bilo koji način aludirala koliko su bliski.

Grubnić je pak sjedio za stolom Barbados sa svojim prijateljem Momčilom Gurovićem, s kojim je nedavno bio na odmoru na Mikonosu.

Za stolom Ibiza sjedile su bivše misice Maja Cvjetković Kević sa suprugom Andrijom te Antea Kodžoman, a pridružili su im se prijateljica Matea Kovačević i njen suprug, HRT-ov urednik Bruno Kovačević.

Pročitajte više