Guruica Ive Todorić zgrozila ljude svojom metodom: "Kleknite, ribajte WC!"

Foto: Instagram

IVA TODORIĆ ovog je ljeta krstarila Jadranom s brojnim polaznicima takozvanog Vortex ljetovanja koje organizira motivacijska govornica Ana Bučević. Cijena programa duhovne obnove iznosila je 16.000 kuna, a Iva je na kraju za video koji je Ana snimila rekla da se svaka uložena kuna isplatila.

Nakon krstarenja ostale su bliske, a Ana je ovih dana na Instagramu pokazala neobičnu metodu kojom se koristi za kontrolu ega.

"Često me pitate koju bih vam metodu preporučila za kontrolu vlastitog ega. Evo jedna fenomenalna metoda, prosvjetljujuća. Ovisno o tome koliko mislite da ste važni, nezamjenjivi, bolji od drugih, toliko često biste trebali tjedno kleknuti i dobro izribati svoju WC školjku. Kleknite, ribajte WC školjku", savjetovala je Ana dok golim rukama riba spužvicom po školjci.

Njen potez podijelio je njene pratitelje. Bilo je mnogo onih koji su je nazivali kraljicom i legendom, ali i onih koji su joj savjetovali da ipak skine prstenje i navuče rukavice prije ribanja WC-a. Manji broj njih vjeruje da je školjka nova pa zato Bučević nije bio problem gurnuti ruku u nju.

Pročitajte više