Gwen Stefani loše izvela svoju pjesmu. Fanovi je ismijavaju: "Ne može ton pogoditi"

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Gwen Stefani pjevala je na dodjeli nagrada Country Music Television 2023. u utorak. Izvela je pjesmu svog nekadašnjeg benda No Doubt, Just a Girl.

Pjesmu je otpjevala u duetu s Carly Pearce, i to neku vrstu remixa više žanrova. Nažalost, nisu je izvele baš najbolje. Fanovi Gwen i benda nisu bili nimalo oduševljeni izvedbom i tvrde da ju je "unakazila".

"Ovo je katastrofa"

"Ja obožavam Gwen, ali ovo je bilo sramotno, unakazila je pjesmu", piše jedan korisnik Instagrama. "Čovječe, pa ona ne može jedan ton pogoditi", stoji u komentarima.

"Koji se vrag tu događa? Žao mi je Gwen, ali ovo je kriminalno. Zvuči kao da silom pokušava izmijeniti svoj glas. Ne shvaćam zašto", piše drugi korisnik Instagrama.

"Gwen više ni ne izgleda kao Gwen, a ni ne zvuči", nadovezao se treći korisnik. A zaredalo se i dosta kratkih poruka u kojima su fanovi negodovali.

"Kako tužno, pa ona više ne može pjevati", "Ne može nijedan ton držati", "Ovo je čista katastrofa", "Molim te, više nemoj ovo raditi", "Zašto urla umjesto da pjeva", "Ovo nije pjevanje, ovo je samo gomila buke", samo su neki od komentara.

Pročitajte više