Gwyneth Paltrow pokazala prelijepu 16-godišnju kćer, sličnost je nevjerojatna

Foto: Instagram

GLUMICA Gwyneth Paltrow podijelila je na Instagram profilu nekoliko fotografija svoje kćeri Apple Martin u povodu njenog 16. rođendana. 

Apple pozira na sofi u kratkoj bijeloj haljinici s cvjetnim detaljima, a teško je ne primijetiti koliko nalikuje svojoj majci.

"Ne mogu vjerovati da zapravo pišem ove riječi, ali... Sretan šesnaesti rođendan, moja draga djevojčice", započela je Gwyneth opis ispod objave. 

"Nevjerojatno si pametna i imaš najbolji smisao za humor. Presretna sam što sam ti upravo ja mama. Obožavam naše noćne razgovore kada mi kažeš sve što ti je na srcu. Radiš naporno kako bi postigla sve što želiš, a tvoja odgovornost je zadivljujuća", dodala je glumica i istaknula kako joj je žao što Apple slavi rođendan u ovakvim okolnostima. 

"Žao mi je što rođendan slaviš u ovim okolnostima, no kao i sve s tobom, izvukla si najbolje iz svega", zaključila je.

Tisuće pratitelja u komentarima su se pridružile čestitkama, a mnogi su primijetili da je Apple izrasla u prelijepu djevojku.

"Sretan rođendan, ljepotice", "Zar već im 16 godina, prekrasna je", "Sretan rođendan, zaista je predivna", neki su od komentara. 

Gwyneth je Apple dobila u braku s bivšim mužem Chrisom Martinom, a imaju i 14-godišnjeg sina Mosesa. 

Pročitajte više