Gwyneth Paltrow pred udajom

ENGLESKI tabloidi raspisali su se o skorom vjenčanju američke glumice i Chrisa Martina iz grupe "Coldplay" jer ju je pjevač za božićne blagdane odveo na upoznavanje s roditeljima.

Oscarom nagrađena hollywoodska zvijezda već je duže vrijeme u Londonu gdje nastupa na kazališnim daskama, a dolaskom u englesku metropolu razljutila je domaće playboye izjavom da su previše sramežljivi i nitko je ne poziva na izlazak.

Tridesetogodišnje glumice nije se prepao pet godina mlađi Chris i njihova veza traje već dva mjeseca. Za vrijeme posjete Nadderwateru pjevač je odveo glumicu u lokalni pub "Royal Oak" gdje je popularni par razočarao pivopije naručivši samo sokove.

Gwyneth je nedavno pozvala iz Los Angelesa u London svoju majku glumicu Blythe Danner da upozna Chrisa, ali novinarima još uvijek izjavljuje da "nije pronašla pravog muškarca za kojeg bi se udala".

Sigurno je još uvijek boli što se njen nekadašnji zaručnik Brad Pitt oženio njenom kolegicom, a njen drugi poznati dečko Ben Affleck trebao bi se vjenčati s Jeniffer Lopez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.