Gwyneth Paltrow u podcastu pričala o seksu s bivšima, reakcija njene kćeri je hit

Screenshot: Instagram

GLUMICA Gwyneth Paltrow gostovala je u podcastu Call Her Daddy, gdje je bez zadrške progovorila o svom seksualnom životu i otkrila tko je od njenih bivših - Brada Pitta i Bena Afflecka - bio bolji u krevetu.

Društvenim mrežama sada se proširio video reakcije Gwynethine 18-godišnje kćeri Apple Martin, koja je bila s majkom u studiju tijekom intervjua i nije mogla sakriti šok kada je majka počela govoriti o vrućim detaljima iz spavaće sobe.

Na snimci, koja je objavljena na Instagram stranici Call Her Daddy, 18-godišnjakinja pokriva uši dok su joj usta razjapljena od šoka.

Paltrow je s Pittom počela hodati još 1994. godine, a par se čak i zaručio, ali se razišao 1997. godine. Kasnije te godine Paltrow je započela vezu s Affleckom, međutim, razišli su se 2000. godine.

Paltrow se 2003. udala za Chrisa Martina iz Coldplaya, s kojim je dobila Apple i sina Mosesa, prije nego što su prekinuli 2016.

Nakon što je rekla da se obje holivudske zvijezde dobro ljube, Paltrow je potom upitana tko je bio bolji u krevetu, na što je odgovorila: "To je stvarno teško pitanje, Brad je u to vrijeme bio najveća ljubav mog života. Ben je tehnički bio izvrstan."

Pročitajte više