Hajdukov junak ljubi tajanstvenu Vanju. Zajedno su otkad su bili tinejdžeri

Foto: Instagram

NIKOLA KALINIĆ pogotkom je u 63. minuti donio Hajduku pobjedu u okršaju protiv Dinama, a jedna od najvatrenijih navijačica u tom trenutku zasigurno je bila njegova lijepa supruga Vanja, koju ne viđamo često u javnosti.

Vanja i Nikola upoznali se preko prijatelja 2004. godine, a ona je jednom prilikom rekla da su tad praktički još bili tinejdžeri. Nije im dugo trebalo da se zaljube, Vanja je priznala da ju je osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo.

Vjenčali su se 2013. godine, a ona je tada bila u visokoj trudnoći pa nisu pravili veliko slavlje. Sin Mateo rodio se godinu dana kasnije, a 2019. godine dobili su i kćerkicu Lotu.

Vanja potječe iz Trpnja, a diplomirala je na Pomorskom fakultetu. Ipak, svoju karijeru podredila je suprugovoj, a tijekom godina živjeli su u Engleskoj, Ukrajini i Italiji.

Ipak, ove godine vratili su se u Split, kad je Nikola ponovno potpisao za Hajduk na veselje mnogih navijača te su se uselili u luksuzni stan u blizini Poljuda.

Svom suprugu Vanja je bila velika podrška tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kad je on odbio ući u igru i zamijeniti Marija Mandžukića u 84. minuti dvoboja protiv Nigerije, navodeći kao razlog bolove u leđima. Jasno, to nije bio pravi razlog neigranja. Kalinić je odbio ulazak jer je bio nezadovoljan statusom u reprezentaciji, htio je igrati puno više. 

Izbornik Zlatko Dalić nije želio tolerirati takvo ponašanje i odlučio se na najveću kaznu, izbacivanje iz reprezentacije. Kad je reprezentacija došla do finala, na Kalinićev račun zbijale su se šale, koje je sam potpirio objavom fotografije kako igra biljar dok njegovi suigrači igraju finale protiv Francuza.

Vanja je neko vrijeme držala svoj Instagram profil zatvoren, no sada ga je ponovno otvorila te je tamo prati nešto više od 8000 korisnika.

Na profilu često dijeli fotke s Nikolom i pratiteljima dopušta da vide djelić njihovog svakodnevnog života, no osim toga, ne voli se eksponirati pa hrvatska javnost o njoj i ne zna previše.

Ipak, čini se kako njena i Nikolina ljubav cvjeta i da je pred njima još mnogo zajedničkih slavljenja pogodaka.

Pročitajte više