Hamdija iz Big Brothera pokazao luksuznu kuću s palmama, saunom i jacuzzijem

Screenshot: Ekskluziv/RTL

HAMDIJA SEFEROVIĆ, pobjednik druge sezone Big Brothera, nakon dugo vremena pojavio se u medijima zbog vijesti da je u 42. godini postao djed, a usput je pokazao i luksuznu kuću koju je izgradio nakon trijumfa u reality showu.

Hamdija je pobijedio u Big Brotheru 2005. godine, a od osvojenog iznosa napravio je kuću i pokrenuo biznis, otkrio je za Ekskluziv.

Seferović živi u Zagrebu s 19-godišnjim sinom Lorensom i suprugom Alisom s kojom je već 23 godine u braku. Prije nekoliko dana i pred kamerama pokazao je svoj luksuzni stan, a otkrio je i koji mu je najdraži dio kuće.

"Dobrodošli u moje tajne odaje. Prije sedam godina sam ovo odlučio napraviti zato što mi je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ja to zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojoj sam svakodnevno", kazao je Hamdija iz čijeg se doma nedavno iselila kći Lorena, koja je nedavno postala mama.

"Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba, moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije", rekao je te dodao kako se kao djed osjeća mladim i zgodnim.

Pročitajte više