Hamdija "preživio" borbu s Dominikom, nominirano šest stanara

BB KUĆU u petak je napustio jedanaesti stanar u novoj sezoni. Radi se o Zagrepčaninu Dominiku, koji, za razliku od Hamdije, ipak nije uspio osvojiti simpatije gledatelja.

Dominikov izlazak iz kuće bio je potpuno očekivan, budući da u BB kući nije proveo dovoljno vremena, dok je Hamdija svojim avanturama sa Sanjom i sukobom sa šminkericom Hanom ostavio dojam prilično zanimljivog lika.

Iako je Zagrepčanin želio ostati u kući kako bi, barem tako tvrdi, još bolje spoznao samog sebe, priznao je kako "ne kuži spiku" ostalih ukućana.

Dominikovi prijatelji koji su u studiju razgovarali s Antonijom Blaće ustvrdili su kako se Dominik ipak mogao malo više potruditi oko prilagodbe na život u Kući. Kako je bio jedini muškarac među pridošlicama, bilo je za očekivati da će prvi napustiti BB obitelj.

U studiju su se našli bivši stanari i glavni spletkaroši Duje i Lana. No, oboje su porekli dogovore oko nominacija koji su, gle slučajnosti, prestali nakon što su njih dvoje napustili Kuću.

Veselom društvu vrlo brzo su se priključili Brankica i Hana koje su s Dujom provele dva dana na jedriličarskoj regati.

Ukućani su čekali rezultate, ali su izgledali poprilično smireni. Tek je nominirani Hamdija odavao znakove nervoze, bio je vrlo zamišljen.

No, Antonija je prilikom javljanja u studio ipak pozvala Dominika. Zagrepčanin se pozdravio sa stanarima i pohrlio prema izlazu. Zastao je tek kratko, da bi napravio par zgibova prije odlaska.

"Bilo je ok, ne želim mijenjati sudbinu. Očekivao sam ovakav rezultat, mislim da ipak nisam trebao toliko filozofirati." - kazao je Dominik netom nakon izlaska iz Kuće.

Iako je većina gledatelja bila sigurna kako će Dominik otići iz kuće, glasanje je bilo tijesno. Hamdija je dobio 46 posto glasova, a Dominik samo osam posto više.

Nominirani svi osim Željke i Matka

Tada su u preostali stanari redom ulazili u ispovjedaonicu i nominirali one koji bi prema njihovom mišljenju trebali napustiti show.

Ivan je nominirao Sanju i Mateu jer ne rade koliko i ostali ukućani.

Matea je nominirala Ivana i Kristiana, ali ni sama nije znala koji je razlog za to. No, Hamdija je bez puno razmišljanja odlučio da će nominirati Mateu i Sanju. Kako je obrazložio, nisu prirodne.

Kristian je teška srca nominirao Dacu jer su mu stari stanari draži od novih, ali i Mateu koja ga jednostavno živcira.

Daca se odlučila za Hamdiju i Ivana, ali bez posebnog razloga. Nije željela suditi curama, a s Hamdijom ionako nije imala posebnih kontakata. Za Ivana smatra da će najlakše prebroditi nominaciju.

Sanja je nominirala Kristiana i Željku, u nadi da ih nitko neće nominirati.

Željka je nominirala Mateu jer joj je "najudaljenija od svih stanara", kao i Hamdiju jer "ima čudne kombinacije".

Posljednji je u ispovjedaonicu ušao Matko koji se odlučio za Mateu i Dacu, ali nije želio objasniti zašto. Veliki Brat je inzistirao i dobio odgovor kako su njih dvije ipak najniže na ljestvici njemu dragih ljudi među ukućanima.

Antonija je na kraju i službeno objavila imena stanara koji su nominirani za ispadanje sljedećeg tjedna. Hamdija je prvi nominirani ukućanin.

Željka je "preživjela", no Kristian, Ivan i Sanja ipak ne. Nominirane su također Matea i Daca, ali ne i veliki zavodnik Matko.

Matea je osvojila uvjerljivo najveći broj nominacija, čak pet. Svi ostali nominirani, dakle Hamdija, Ivan, Kristian, Sanja i Daca imali su po dvije nominacije.

Pročitajte više