Hamed Bangoura objavio sretnu vijest: Neka vam sve u životu bude onako kako želite

Foto: Sandra Simunovic/Pixsell

HAMED BANGOURA, nekadašnji televizijski voditelj i urednik, a danas uspješni poduzetnik, podijelio je na svom Facebooku sretnu vijest da se zaručila njegova najstarija kći Nensi.

Hamed je na svom Facebooku podijelio fotografiju na kojoj se vidi Nensina ruka s prstenom, dok na ruci njezinog partnera piše: "Rekla je 'da'".

"Eto doživio sam i to da prvi dođe po ruku moje kćeri. Da sam sam birao boljeg budućeg zeta ne bi ni sam odabrao. Dragi Mitja Miklavčič i oko moje Nensi Bangoura neka vam sve u životu bude baš onako kako sami želite", napisao je Bangoura u opisu fotografije. 

Na Nensinom Facebooku vidljiva je ista fotografija, a stoji da se zaručila za Mitju Miklavčiča 17. siječnja. Nensi živi u Celju, a s Mitjom je u vezi od 2019. godine. 

Hamed je u 21 godinu u braku sa suprugom Kristinom, a par ima kćeri Zaru i Hayu, dok Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi. Često na svom Facebooku komentira stanje u hrvatskom društvu i politici, a nedavno je komentirao i odluku izdavačke kuće Menart da prekine suradnju sa sastavom Tram 11 i njegov novi album povuče iz prodaje.

"Digla se halabuka oko novog albuma Tram 11. Dečki su postigli što su htjeli, a i Menart kao izdavačka kuća koja nije preslušala album prije izdavanja se posrala svojim potezom. Iskreno, mene Vam zaboli za taj album ona stvar. Još jedan u nizu događaja koji me udaljavaju od usredotočenosti na činjenicu da vjerojatno kao i većina Vas samo želim živjeti normalno od svoga rada, imati pristojnu mirovinu, dočekati unuke u Hrvatskoj, a ne u inozemstvu. Ideologije su nas dovele tu di jesmo. Zato me zaboli i za Buju i za Hasu dok je inflacija u transu", napisao je.

Pročitajte više