Hana Hadžiavdagić: Kako vas nije sramota primati plaće znajući što radite?

Foto: Instagram

NAKON napisa u medijima o lošim uvjetima u Azilu Dumovec, brojne poznate osobe iz Hrvatske reagirale su na optužbe bivših i sadašnjih volontera o zlostavljanju i zanemarivanju životinja. Među njima je i Hana Hadžiavdagić, koja i sama ima psića Hanči.

Naime, na profilu Azila Dumovec objavljen je zapisnik veterinarske inspekcije Državnog inspektorata, a sudeći prema njemu staje u azilu je zadovoljavajuće.

Objava ovog zapisnika redom je izazvala negativne reakcije javnosti, a među ostalima u komentaru se oglasila i Hana.

"Čekaj koga vi zajebavate? Danas možeš fejkati diplomu, a ne zapisnik nekih tamo “vaših” veterinara koji su “banuli” u inspekciju? Dajte ljudi kopate sebi jamu sve dublje i dublje. Ostavke želimo sada i odmah svih vas, a da posao za tolike novce koje dobijete preuzmu pravi ljubitelji životinja. Kako vas nije sramota primati plaće i svaku noć leći u krevet znajući što radite? Karma je dosljedna i ja vam želim sve što ste vi činili psima iz Dumovca (a vi znate dal’ je dobro ili loše). Sretno", poručila je Hana, a s njom su se složili i ostali.

"Vi stvarno mislite da smo svi mi glupi???? Sramite se! Mi sigurno nećemo stati sve dok vas uhljebe ne smjene", poručio je Davor Grgin, inače Severinin PR-ovac.

"Izvanredan nadzor koji je bio OČEKIVAN nakon javne prozivke", "Dogovorena inspekcija u točno vrijeme s napisanim lažima za javnost", pisali su drugi. 

Podsjećamo, na napise o lošem stanju do sada su reagirali i Marko Grubnić, Slavko Sobin te Lana Jurčević.

Pročitajte više