Hana Hadžiavdagić: Moji silikoni su bolji od Aleksandrinih!

"BILO što vezano za Farmu me u sljedećih šest mjeseci uopće ne zanima!", rekla je Hana Hadžiavdagić, sudionica Farme, koja je jučer u Areni u dvoboju izdržljivosti izgubila od "grizlija" Stefany Hohnjec, spakirala svoju jutenu vreću i vratila se u civilizaciju.

"U Farmi me najviše razočarala Jelena - ona je pravi kolovođa, puno je pametnija od Alex i sposobna je organizirati spletku bilo kakve vrste", Hana je komentirala svoj odnos s "protivničkim klanom", nadodajući kako Aleksandra sigurno nije toliko proračunata kao što je javnosti predstavljena, ali i da je ipak "sama kriva za to jer je jako brzopleta".

"Najviše me povrijedilo kad me Alex nije dočekala pri povratku u Zagreb", rekla je. Naime, Alex je u vrijeme Haninog dolaska u Zagreb viđena pred jarunskim klubom Gallery. "Došli su čak i Alenovi roditelji koji su mi se ispričali zbog ponašanja svojeg sina. Poprilično su razočarani njegovim ponašanjem jer smatraju da je u Farmi upao u krivo društvo", ispričala je Hana te otkrila kako smatra da su od farmera sad ostali većinom "negativci" te da će borba za nagradu biti krvava kao i zarađen novac. Isto tako, Hana misli da je Alexina izjava kako će novce dati u humanitarne svrhe čisto "prenemaganje i kupovanje glasova".

"Alex će se zbog svojih uvreda uvijek ispričati, bez sumnje, ali nikad, nikad od srca!"

S Hanom smo potegli i temu silikona - smatra da nema potrebe kriti da je operirala grudi, ali da je možda trebala jer "ljudi više vole laži od istine". Ipak, prokomentirala je razliku između svojeg i Alexinog poprsja: "Moji silikoni su bolji od Alexinih, moji su bolje urađeni!", prokomentirala je Hana objašnjavajući da to nije njezina konstatacija, već da su do tog zaključka došli ostali farmeri. Hana smatra da najviše šansi za pobjedu imaju Dvina i Rafo, te da je upravo Dvina, s kojom je provela svoje zadnje seljačke dane, njezin favorit.

"Dvina je jedina koja ima na što potrošiti novce - putovanja! Puno pametnije je potrošiti novac na putovanje, nego recimo na auto. Lako je kupit auto za te novce, ali imaj ti obraza pojaviti se s njim u javnosti", obrazložila je tvrdnju da je pola milijuna kuna koje će Nova TV "iskeširati naj-seljaku zapravo "krvavo zarađen novac".

"Bosanska Paris Hilton" kratko se planira zadržati i u Zagrebu dok se već u ponedjeljak vraća u Sarajevo gdje joj "zemljaci" pripremaju spektakularan doček u zračnoj luci, a uskoro, nakon što odradi sve klauzule iz ugovora, "briše" na neku egzotičnu plažu gdje će se odmarati u društvu najbližih prijatelja. Zadovoljna je svojim nastupom u reality showu,  a ovo će iskustvo pamtiti najviše zbog dva lijepa prijateljstva koja je sklopila i za koja vjeruje da će biti čvrsta - s pustolovkom Dvinom i kuharicom Josipom.

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Goran Perešin

Pročitajte više