Hana Hadžiavdagić podijelila Grubnićevu poruku hejterima: I ja sam navikla

Foto: Instagram

HANA HADŽIAVDAGIĆ podržala je Marka Grubnića nakon što se osvrnuo na spot Hejt, Sloveni, video koji je dio kampanje protiv govora mržnje, te je na svom Instagram profilu podijelila njegove riječi i preoblikovala ih u vlastite.

"Ja osobno sam navikla jer iza mene su godine i godine svakodnevnog govora mržnje, osobno me to zaista više niti ne smeta. Ali najiskrenije, iz današnje perspektive, bude mi žao tih ljudi koji se toliko trude da nešto kažu, ponize, uvrijede, da omalovažavaju, da budu glasni i hrabri skrivajući se iza svojih pseudonima. Bude mi ih žao jer dok se oni toliko trude i troše vrijeme svoje vrijeme razmišljajući npr. o meni, ja zaista ne znam da oni uopće postoje jer ja se bavim samo sobom i miljama sam daleko od njih u svakom pogledu."

Podsjetimo, Grubnić je jučer tu istu poruku napisao na svom InstaStoryju, a Hana se u njima pronašla:

"Dragi moji SLOVEni, čemu onda sve to? Jeste li me ponizili? Niste. Jeste li me uvrijedili? Niste. Radite samo sebi štetu. Dok vi vrijeđate, razbijate glavu i tastaturu otkud meni pare, ja sam okrenula još jedan milijun. I što ćete sad? Ako kažem da ste glupi, je li to govor mržnje? Jest, ali spustit ću se na trenutak na vašu razinu da shvatite i učinite nešto dobro za sebe. Prestanite širiti govor mržnje i život će vam biti puno ljepši, vidjet ćete, jer hejteri su iskompleksirana mentalna stvorenja."

"Da samo znate kako je lijepo kad otputujete u Pariz pa vam na cesti kažu da imate prekrasan osmijeh. Širite tu energiju. Postavite si zdrave i pozitivne ciljeve i kad jednom osjetite te civilizirane, srdačne, pozitivne komentare od slučajnih prolaznika više nikada nećete htjeti biti dio ove balkanske 'gle one ku***, je*e se za pare, od tud sve one silne torbice' tužne svakodnevice", zaključio je.

Pročitajte više