Hana i Grašo su prije pet godina otpjevali ljubavnu pjesmu, a onda su se zaljubili

Foto: Danijel Pavelić

PETAR Grašo (45) i Hana Huljić (31) odnedavno su u ljubavnoj vezi. 

Svi hrvatski mediji danas pišu o novoj ljubavi naše estrade, a Hana i Petar se još uvijek nisu oglasili o romansi. Njih dvoje se poznaju dugi niz godina jer je Grašo dugogodišnji suradnik Haninog oca Tončija Huljića.

Petar i Hana prije pet godina zajedno su snimili ljubavnu pjesmu, a tada nitko nije mogao naslutiti da će se među njima dogoditi ljubav. Pjesma Srce za vodiča izašla je u proljeće 2016. godine, a napisali su je Tonči i Vjekoslava Huljić. 

"Kada sam prvi put čuo pjesmu Srce za vodiča, jednostavno sam znao da je to sljedeća pjesma koju trebam otpjevati. Ne želim prognozirati, no definitivno vjerujem kako ima snagu i domet hita. No ono što je najvažnije i čemu se nadam jest da će se publika i uz ovu pjesmu radovati, starjeti i provoditi neke emotivne trenutke", rekao je tada Grašo.

Hana je bila oduševljena suradnjom s Grašom.

"Jako sam se razveselila kad me Petar zamolio da otpjevam vokal. Ovdje se ne radi o duetu, već sam ja interpretirala određene tonove umjesto instrumenata. Tajnovito kao i u pjesmi, i u spotu potajno kao anđeo čuvar nadgledam ljude i popravljam odnose među njima", rekla je Hana.

Hanu Huljić hrvatska je javnost upoznala 2013. godine, kada se pojavila u glazbenoj drami Stella na Novoj TV. Tada je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu i govorila da je estrada ne zanima te da se želi okušati u mjuziklima. Hana je 2016. godine u Splitu diplomirala kompoziciju i od tada se bavi skladanjem.

Kao skladateljica sudjelovala je u nastajanju brojnih projekata Tončija Huljića, a kao pjevačica nekoliko je puta bila gošća slavnom Maksimu Mrvici na njegovim turnejama po Aziji.

Pročitajte više