Hana je Grašu upoznala kao djevojčica, vjenčali se prije dvije godine: "Sretni smo"

Foto: Miroslav Lelas/Zarko Basic/Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete nakon što su prije godinu i devet mjeseci dobili malenu Albu. 

33-godišnja pjevačica nedavno je za domaće medije govorila o majčinstvu. Rekla je da uživa u svakom trenutku s Albom, koja odrasta u obitelji punoj ljubavi. 

Kako je sve počelo?

Hana i Petar poznaju se još otkako je ona bila dijete. Grašo je dobar s Tončijem već dugi niz godina te zajedno surađuju. Hana i Petar 2016. godine surađivali su na pjesmi Srce za vodiča. Glazbu je napisao Tonči, a za tekst je zaslužna njezina majka Vjekoslava.

Grašo je tada nahvalio mlađu kolegicu te otkrio da Tonči nije bio oduševljen idejom o njihovoj suradnji. "Kad sam rekao Tončiju kako bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji", ispričao je tada Grašo za domaće medije.

Iako se znaju gotovo cijeli njen život, ljubav se rodila nekoliko mjeseci nakon što je Grašo prekinuo s Danijelom Martinović, točnije u ljeto 2021. godine. Par u početku nije želio komentirati vezu. Dva mjeseca kasnije fotografi su ih snimili u romantičnoj šetnji Zagrebom, a poslije su viđeni zajedno i u Splitu i Sarajevu. 

"Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je naposljetku Grašo i potvrdio ljubavni odnos s Hanom. Obitelj Huljić javno je podržala njihovu vezu.

Vjenčali se u Splitu

Par se vjenčao sredinom veljače 2022. Ceremonija je održana u Splitu. Mladenci su brak sklopili u crkvi sv. Dominika u centru Splita, a vjenčanju su nazočili najbliži prijatelji i obitelj. Hana i Grašo u crkvu su stigli u pratnji osiguranja, a Grašo je na ulasku mahnuo okupljenim fotoreporterima.

Kuma Hani bila je splitska pjevačica Domenica, a kumovi Graši bili su košarkaš Dino Rađa i slovenski ugostitelj Tomaž Kavčić.

Nakon što su domaći mediji objavili da Hana i Petar čekaju drugo dijete, kontaktirali smo Tončija Huljića, koji nam je rekao da "ne želi komentirati privatni život" i da je "Petar sve potvrdio".

Pročitajte više