Hana koja je rasturila u Potjeri namjerava otići iz Hrvatske, otkrila nam je planove

Screenshot: HRT

MALO koji natjecatelj Potjere ostavio je tako dobar dojam kao 18-godišnja Zadranka Hana Vlahov. Ta maturantica zadarske Gimnazije Frana Petrića, odnosno MIOC-a, u prvoj je minuti osvojila 31.500 kuna, uzela višu ponudu i prenijela u kasu čak 100 tisuća kuna.

Dan nakon što je emisija emitirana ulovili smo je dok je žurila na autobus, no našla je vremena da ukratko s nama prokomentira sinoć emitiranu Potjeru.

>>18-godišnja učenica uzela višu ponudu i rasturila, biste li znali njezina pitanja?

"Snimanje je super prošlo. Bio mi je to prvi put pred kamerama, no čak i nisam imala tremu", rekla nam je.

Dok s televizijom nije imala iskustva, Hana se okušala u pub kvizovima. Ipak, čini se da ovakav uspjeh ni sama nije očekivala.

"Svi oko mene su sretni zbog tog uspjeha, pogotovo mama. Mama nije mogla vjerovati. Svi kolege u školi su jako ponosni", dodala je.

Kroz razgovor smo otkrili i da je Hana jako ambiciozna i ima čvrsto postavljene planove pred sobom. Trenutno se priprema za studij na Sveučilištu u Groningenu u Nizozemskoj. Nakon što je u studiju doznala koliko su novca osvojili, komentirala je da sad može ići studirati u tu zemlju.

"Želim studirati matematiku i informatiku u Nizozemskoj. Prvo sam htjela u Škotskoj ili Engleskoj, jer sam od malih nogu puno vremena provodila uz medije i na internetu pa sam jako dobro naučila engleski. Studiranje vani oduvijek mi je bilo želja. Nemam nekih posebnih planova za budućnost, osim toga da želim studirati matematiku i informatiku i kasnije se opredijeliti za nešto", otkrila nam je.

Pročitajte više