Hana Rodić otkrila zašto je željela napustiti Zadrugu nakon samo dva tjedna

Foto: Instagram

SVEGA dva tjedna nakon što je ušla u kontroverzni srpski reality show Zadruga, koji se snima po nekoliko mjeseci, Hana Rodić je završila svoje sudjelovanje u njemu.

Mnogi gledatelji su posumnjali da je Hanino ispadanje iz showa namješteno, a ona se fanovima obratila na svom Instagram profilu.

"Evo kao što vidite vani sam. Neki su možda gledati, neki su spavali, a svima se želim zahvaliti na podršci i prekrasnim porukama koje sam dobila. Još uvijek sam u Beogradu, ali čekam let za Berlin. Napokon ću vidjeti osobu zbog koje sam htjela napustiti Zadrugu", rekla je Hana u videu i dala naslutiti da je razlog njenog odustajanja bilo to što joj nedostaje dečko Goran Jurenec.

Hana je među prvima napustila show nakon duela s drugom nominiranom natjecateljicom Majom Marković.

"Prije dupliranja: Hana 6 posto, Maja 94 posto. Nakon dupliranja: Hana 11 posto, Maja 89 posto. Očigledno namješteno, tko bi glasao za ovu Maju, ništa nije do sada pokazala, mutava djevojka i bez imalo srama nakon svega što uradila, a polako vremenom će vidjeti kako će je osuditi", "Nikada očiglednije namještanje postotaka. PINK nadmašio sam sebe. Maja ni podršku u studiju nije imala, a da je netko glasao? Dajte molim vas", samo su neki od komentara razočaranih gledatelja nakon što je Hana napustila show. 

Pročitajte više