Harrison Ford nije mogao sakriti emocije kad mu je novinar uputio ove riječi

Screenshot: YouTube

POSLJEDNJI film o Indiani Jonesu uskoro stiže u kina i bit će to posljednji put da gledamo holivudsku legendu Harrisona Forda u toj kultnoj ulozi.  

Emotivan trenutak 

80-godišnji Ford više od 40 godina glumio je lik slavnog arheologa, a u svom nedavnom intervjuu glumac nije mogao sakriti emocije. 

Kad mu se BBC-jev novinar Ali Plumb zahvalio što je oživio kultni lik, Forda su u tom trenutku preplavile emocije te je u suzama odgovorio: "I moram vam reći iskreno, to mi znači sve." 

Novinar ga je u intervjuu za Radio One upitao zašto su filmovi o Indianu Jonesu toliko omiljeni. 

Ford, koji je sjedio pored kolegice Phoebe Waller-Bridge, bez razmišljanja je odgovorio: "Zbog talenata scenarista, redatelja i glumaca koji su u njega ulili svoja srca i duše. I iskustva koje sam doživio snimajući ovih pet filmova." 

Odao počast kolegama 

Ford je u intervjuu odao počast svojim kolegama, pokojnom Seanu Conneryju, Karen Allen i Johnu Hurtu, navodeći da su u filmovima "glumili neki od najnevjerojatnijih glumaca." 

"Mislim da se kod njih najviše divim dubini i suptilnosti emocija i važnosti emocija u tim filmovima", objasnio je. 

"Želio sam da se publici doima stvarnim. Želio sam da vide složenost tog iskustva s nekim s kim su proveli četrdeset godina", objasnio je.  

Pet minuta ovacija 

Podsjetimo, ranije tijekom novinarske turneje Ford je također postao emotivan kada je Indiana Jones dobio pet minuta duge ovacije. Nakon premijere filma na filmskom festivalu u Cannesu, publika je glumca nagradila dugim pljeskom.  

Kasnije te večeri rekao je za Variety da je bio "vrlo dirnut" trenutkom, rekavši: "Kažu da, kad umireš, vidiš kako ti život bljeska pred očima, a ja sam upravo vidio kako mi život bljeska pred očima." 

"Indiana Jones je velik dio mog života, ali ne i cijeli moj život. Moj život je omogućila moja divna žena, koja je podržala moju strast i moje snove, i ja sam zahvalan", izjavio je. 

Pročitajte više