1.2 milijuna pregleda: Fanovi su oduševljeni izbrisanom scenom iz filma Sam u kući

Screenshot: TikTok

PONOVNO je došlo vrijeme da Kevin ostane sam u kući. Odbrojavanje do Božića službeno je počelo, a kultni blagdanski film opet se našao u centru pažnje, i to zbog jedne izbrisane scene koja je oduševila fanove.

Ako spadate u skupinu onih koji ne mogu zamisliti Božić bez filma Sam u kući, vjerojatno znate već svaku scenu napamet, no ovu još sigurno niste vidjeli.

Izbrisana scena

TikTokom se počela širiti izbrisana scena iz filma, a fanovi se pitaju zašto ju je redatelj Chris Columbus odlučio ukloniti. Video izbrisane scene prikupio je 1.2 milijuna pregleda

@k_nichols_91 "Harry and Marv are coming…to townnnnn!"😂🎄 #homealone #harryandmarv #deletedscene #merrychristmas ♬ original sound - Kyle Nichols

Scena prikazuje Marva (Daniel Stern) i njegovog prijatelja kriminalca Harryja (Joe Pesci) u kombiju dok pjevaju klasičnu božićnu pjesmu Santa Claus Is Coming to Town, ali s malo zaokreta.

Harry i Marv stižu u grad

"Bolje pazi, bolje se ne skrivaj, ako su ti vrata otvorena, ulazimo. Harry i Marv stižu u grad", pjevaju Mokri banditi, a zatim nastavljaju: "Znamo kad ste vani na plesu, znamo što uzeti, znamo gdje je sav novac skriven, pa dođite i pustite nas."

Fanovi su oduševljeni

Video izbrisane scene prikupio je 1.2 milijuna pregleda i 90 tisuća lajkova, a fanovi ne prestaju komentirati koliko je scena urnebesna.

Jedna je osoba rekla: "Ovo su trebali zadržati u filmu", dok je netko dodao: "Zašto ovo prvi put vidim nakon 30 godina?", a jedna je tiktokerica napisala je da želi vidjeti redateljsku verziju filma.

Pročitajte više