Harry je navodno prijetio Charlesu zbog oduzete kuće: "Želiš li opet vidjeti unuke?"

Foto: EPA

Kako u svojoj najnovijoj knjizi piše novinar Omid Scobie, izbezumljeni princ Harry svog je oca navodno upitao: "Zar ne želiš vidjeti svoje unuke?"

Bila je to, tvrdi Scobie, njegova reakcija nakon što je stigao u London kako bi pokušao izgladiti stvari s kraljem Charlesom III., no sve je pošlo po krivu nakon što mu je rečeno da se mora iseliti iz Frogmore Cottagea, kuće koju je njemu i Meghan Markle poklonila pokojna kraljica Elizabeta II.

Malo je reći da je princ Harry ostao u šoku kada je doznao da, iako tamo odavno ne živi, mora vratiti ključeve kuće vrijedne nekoliko milijuna eura. Potez kraljevske obitelji, koja je ključeve tražila jer Sussexovi više ne žive u Britaniji niti su radni članovi kraljevske obitelji, Omid Scobie nazvao je "jeftinim udarcem povrijeđenog oca".

39-godišnji Harry je navodno bio toliko uzrujan time da je rekao ocu kako će teško vidjeti svoje unuke, četverogodišnjeg Archieja i dvogodišnju Lilibet. Scobie tvrdi i kako je Frogmore Cottage za Harryja i Meghan jedina "istinska i sigurna opcija za obitelj tijekom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu", i to jer se nalazi na posjedu kraljevske obitelji koji osiguravaju naoružani čuvari.

Princ Harry u posljednje vrijeme često dolazi u London, i to zbog sudskih procesa protiv britanskih tabloida, a nedavno je izjavio i kako se ne osjeća sigurnim kad svoju ženu i dvoje djece vodi u svoju domovinu. Kralj Charles III. starijeg unuka Archieja vidio je nekoliko puta, dok je Lilibet susreo tek jednom.

Pročitajte više