Harry Styles jednim potezom na koncertu razljutio britanske fanove: "Izdao nas je"

Screenshot: TikTok

HARRY STYLES trenutno se nalazi na svjetskoj turneji, a tijekom jednog od nedavnih koncerata u SAD-u pjevač je navodno razljutio dio svojih britanskih fanova nakon što je stih u pjesmi As It Was koji u originalnoj verziji glasi "leave America, two kids follow her" izmijenio u "I'm staying".

Ovaj stih u pjesmi europski fanovi inače su na prethodnim Harryjevim koncertima pjevali toliko glasno da bi glazbenik često na tom dijelu zašutio i pustio publiku da "sama odradi svoje".

Ipak, kada je nastavio turneju po Sjevernoj Americi, dogodila se obrnuta situacija. Tamošnji obožavatelji pjevača zašutjeli su kada bi stih "leave America" trebao biti otpjevan.

Na nedavnom koncertu u Los Angelesu Harry je umjesto spornog stiha navodno rekao "I'm staying", što prevedeno na hrvatski znači "ostajem".

@onedirectionupdates0 “i’m staying” - harry styles 2023 LA. 🫶🏻🕺🪩👑 i mean i ain’t gonna complain. #harrystyles #harry #hslot #loveontour #loveontourlosangeles #hslotla #harryshouse #harrystylesvids #residency13 #fineline #harries #asitwas #leaveamerica ♬ as it was. leave america. IM STAYING - one direction

Iako su se neki fanovi prepirali da pjevač nije zapravo to rekao, Harry je dan kasnije na drugom koncertu otklonio sumnje kada je tekst promijenio u "never leave America" ("nikada neću napustiti Ameriku"), na veliko razočaranje svojih britanskih obožavatelja.

"Nikada nisam mislila da bi mi se Harry mogao zamjeriti, ali to se dogodilo", napisala je jedna tiktokerica.

"Nisam Britanka ni velika obožavateljica, ali iz nekog razloga se osjećam izdanom", složila se druga.

@kiwisdefence this is joke dont get pressed x #harrystyles #loveontour #harryshouse #betrayed #fineline #hslot #hslot23 #hslot22 #fyp #viral ♬ original sound - chante 💓

Pročitajte više