Harry Styles nakon 14 mjeseci veze prekinuo sa slavnom glumicom

Foto: Profimedia

PJEVAČ Harry Styles navodno je na putovanju u Japan okončao svoju vezu s glumicom Taylor Russell s kojom je počeo izlaziti prije 14 mjeseci, a posljednji su put u javnosti viđeni zajedno u travnju, kada su se u Tokiju vozili biciklima, piše Daily Mail.

Russell se pojavila na Met Gali bez Stylesa, a čak i njihovi prijatelji tvrde da je par prekinuo. "Harry i Taylor su prekinuli. Prošli su kroz težak period nakon putovanja u Japan i neko su vrijeme razdvojeni. Bili su divan par i bilo je očito da je Taylor usrećila Harryja, ali stvari su se malo zaoštrile pa su uzeli vremena", rekao je izvor za britanske medije.

Styles je ranije ljubio brojne zvijezde

U ožujku je izvor rekao da je pjevač spreman za novo poglavlje u životu - obitelj. "Harry se osjeća kao da je proživio već deset života, ali jedno je sigurno - njegove 30-e neće biti nimalo slične njegovim 20-ima. Doživio je svu slavu koju bi itko mogao poželjeti. Sada je spreman za sljedeće poglavlje. On je zaljubljen u Taylor. Želi obitelj s njom i to je sljedeća faza njegova života", rekao je.

Inače, Styles je prije Russell bio u vezi dvije godine s glumicom Olivijom Wilde, a osim nje ljubio je i pjevačicu Taylor Swift te manekenke Kendall Jenner, Emily Ratajkowski i Camille Rowe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.