Harry Styles usred koncerta pogođen u oko. Obožavatelj na njega bacio bombon

Foto: Twitter

PJEVAČ Harry Styles pogođen je u oko tijekom nastupa u ponedjeljak, 14. studenoga, u Inglewoodu u Kaliforniji. Stylesa je, u trenutku kada je mahao publici nakon jedne pjesme, netko pogodio u oko, a navodno je riječ o Skittles bombonu. 

Na snimci podijeljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti kako netko baca šaku Skittles bombona na pozornicu te kako ga jedan od njih pogađa u lijevo oko. Styles se odmah uhvatio za oko i pognuo se, a zatim se okrenuo prema kameri i vidjelo se kako mu je lijevo oko čvrsto zatvoreno.

Obožavatelji ogorčeni

Obožavatelj koji je objavio snimku na Twitteru, rekao je da je incident "uništio Stylesovu izvedbu pjesme Kiwi", dok su drugi obožavatelji brzo osudili obožavatelja koji je bacio bombone na njega.

"Prestanite bacati stvari na pozornicu i točka. Jednostavno nije sigurno ni za koga tko je na pozornici, mogli biste pogoditi Harryja kao u ovom videu, mogli biste pogoditi jednog od članova benda, mogli biste pogoditi člana publike, Harry bi se mogao spotaknuti o nešto, jednostavno nije sigurno. Ne bacajte stvari", napisao je jedan korisnik Twittera.

Drugi je napisao: “Ovo bi ga moglo uistinu povrijediti, oštetiti mu vid ili bilo što drugo. Molim te, nemoj više bacati". Dok je treći rekao: “Jeste li vi ljudi je*eno glupi? U kojem je to svijetu u redu?” pitao se tviteraš.

Pogođen i ranije

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je Styles bio prisiljen pomaknuti tri datuma u studenome, premjestivši ih na siječanj zbog bolesti, a zanimljivo je istaknuti kako je Styles nedavno na koncertu pogođen bocom u međunožje

Netko iz publike u Chicagu, na koncertu u listopadu, bacio je bocu prema pjevaču i pogodio ga ravno u međunožje. Harry se iste sekunde sagnuo od boli i uhvatio za međunožje te dahćući u mikrofon rekao: "Pa ovo je nezgodno."

Harryju je bilo potrebno nekoliko trenutaka da se oporavi te je počeo tresti nogama i poskakivati ne bi li došao sebi. Nakon što je bol popustila, počeo se šaliti i govoriti visokim piskutavim glasom prije nego što je nastavio koncert poput pravog profesionalca.

Pročitajte više