Hartera4 - dva dana nezaboravne glazbene euforije

HARTERA4 festival po četvrti će se put održati 13. i 14. lipnja 2008. godine u prostoru propale riječke tvornice papira, a već prepoznatljiva koncepcija donosi vam najjače izvođače urbane klupske glazbe iz regije i svijeta, njih 40-ak na dvije Harterine pozornice. Unatoč nestabilnim vremenskim prilikama, kakve su po najavama izgledne i u danima koji slijede, nema mjesta panici - Hartera se ne boji kiše! Prostor u kojem se odvija program festivala u potpunosti je natkriven i spreman unutar svojih čvrstih zidina primiti sve posjetitelje željne zabave i plesa.

Podsjećamo da festivalske ulaznice još uvijek možete kupiti u Dallas music shopu, sustavu Eventima, Harterinom Info štandu na riječkom Korzu te na samom ulazu festivala po cijeni od 220 kuna za festivalsku (dvodnevnu) i 150 kuna za jednodnevnu ulaznicu. After hour party za one najizdržljivije održat će se u riječkom klubu Tesla, u trajanju od pet do dvanaest sati. Ulaz za party je 30 kuna, s napomenom da se naplaćuje do 10 sati, a na lineupu su Amor, Bebetto, Boo Dale, Sir Jane i Sebb.

Priča o Harteri (lokalni naziv za mitsku riječku Tvornicu papira) priča je o do sada najuspješnijem procesu revitalizacije ex-industrijskog prostora u javni prostor kulture u Hrvatskoj. Na ovogodišnjoj Harteri nastupit će niz uglednih izvođača koji predstavljaju aktualne svjetske glazbene trendove među kojima su Roisin Murphy, TurboNegro, DJ James Zabiela, DJ Josh Wink, DJ SebastiAn, Client, MR.C te nezaboravna Peaches, a osim inozemnih, Hartera donosi najbolje izvođače iz Hrvatske i regije - T.B.F., Disciplin A Kitchme, Elemental, Lollobrigida, Goribor, Svadbas, Father, Gatuzo, Quasarr i mnoge druge. Cijeli lineup za oba dana festivala možete pogledati na Harterinoj službenoj stranici.

Pročitajte više