Hauser objavio fotku s misterioznom ljepoticom, fanovi brzo pogodili tko je ona

Foto: Instagram

STJEPAN HAUSER iznenadio je svoje brojne obožavatelje na Instagramu objavivši, kako kaže, obiteljsku fotografiju s misterioznom ljepoticom. 

"Obiteljski život", napisao je uz fotku na kojem on i djevojka čije je lice zaklonjeno šiltericom poziraju s dva psa u planinama. 

Iako su mu neke obožavateljice dale do znanja da im nije drago vidjeti ga u ženskom društvu, ova se idilična fotka svidjela brojnim Hauserovim fanovima, a neki su ga čak i pitali kad će svadba. 

Hauser nije otkrio tko je s njim na fotki, no fanovi nagađaju da se radi o atraktivnoj talijanskoj pjevačici Benedetti Caretti s kojom je već bio zasvirao držeći je u naručju, a koja je poznata po tome da na društvenim mrežama često skriva lice. 

Lijepa Benedetta koju na Instagramu prati gotovo 50 tisuća ljudi nije se izjašnjavala o druženju s Hauserom, ali je objavila fotku na kojoj joj se, za promjenu, vidi lice, a uz koju je označila da se nalazi u Veneciji. 

Hauser se pak fotkama iz Venecije pohvalio više puta posljednjih dana. Fanovima je najviše zagolicao maštu fotkom na kojoj pozira na terasi restorana uz more, a uz koju je napisao: "Najsretniji frajer na svijetu." 

Iako nije otkrio s kim je to pio vino, tajnu odaje fotka na Benedettinom Instagramu snimljena u istom restoranu. 

"Mislim da previše razmišljam", napisala je pjevačica tom prilikom. 

Hauser je također objavio snimku na kojoj njih dvoje zajedno izvode pjesmu Shallow. 

Pročitajte više