Hauser objavio sliku sa zgodnom glumicom, fanovi mu poručili: "Mi želimo glazbu"

Foto: Instagram

VIOLONČELIST Stjepan Hauser objavio je na Instagramu nekoliko slika na kojima pozira s tuniskom glumicom Mayom Talem, ali njegovim se fanovima to baš i nije svidjelo.

Stjepan i glumica Maya na slikama su vrlo prisni, pozirali su s violončelom i čašom vina, a uz fotografije bivši član 2Cellosa napisao je i kratku poruku: "Voliš li kad te zovem Senorita?"

Međutim, njegovi pratitelji nisu bili presretni s ovom objavom i neki od njih dosta su ga žestoko kritizirali, da ne kažemo i vrijeđali.

"Čovjek se ponaša kao dijete, kao osoba je grozan, ali kao umjetnik savršen'', ''Koliko ti senorina imaš? Previše, čini mi se'', "Ovo je zaista jadno, mi volimo tvoju glazbu, a ne tvoje afere", "Maestro, možemo li slušati tvoju glazbu? A ne gledati ove blesave stvari", "Ponašaš se jako nezrelo, uživam samo u tvojoj glazbi", pisali su pomalo ljutiti pratitelji u komentarima.

Maya Talem talijanska je glumica tuniskog porijekla, a na Instagramu je prati više od 1.4 milijuna korisnika. Do sada je glumila u nekoliko filmova i serija, koji nisu bili naročito zapaženi, no česta je gošća na raznim premijerama, crvenim tepisima i u televizijskim emisijama.

"Ja obožavam žene"

Inače, Hauser slovi za velikog ljubavnika i nedavno je sam govorio o tome kako jako voli žene, kao i svoje violončelo. "Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju", našalio se u razgovoru za Novu.rs.

Otkrio je i da su mu Srpkinje draže od Hrvatica.

"Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu", rekao je.

Priznao je da mu imponira kad ga nazivaju najboljim ljubavnikom iz svijeta glazbe.

"Paše mi taj kompliment zato jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula", otkrio je.

Pročitajte više