Heard tvrdi da je Momoa na set Aquamana 2 dolazio pijan i želio joj srediti otkaz

Foto: Profimedia

VARIETY je objavio detalje bilješki terapeutkinje Dawn Hughes koju je posjećivala Amber Heard, a koje su se koristile tijekom suđenja slavne glumice i njezinog bivšeg supruga Johnnyja Deppa. 

Amber je, između ostaloga, Dawn pričala o snimanju Aquamana 2. Osvrnula se na kolegu Jasona Momou, tvrdeći da se namjerno odijevao kao Depp, noseći čak i isto prstenje, pokušavajući je dekoncentrirati. Dodala je da joj je Momoa želio srediti otkaz te da je na snimanje dolazio pijan.

Glumčev predstavnik za medije negirao je ove navode. "Jason Momoa ponašao se profesionalno cijelo vrijeme na setu Aquamana i izgubljenog kraljevstva", rekao je. Izvor blizak glumcima koji se pojavio na setu izjavio je da "Jason s vremena na vrijeme voli popiti pivo kao i svi, ali se na setu ne pojavljuje pijan niti se oblači kao Johnny Depp."

Izvor je dodao kako je Heard zamalo bila izbačena sa seta zbog "nedostatka kemije" s Momoom, no posao joj je, tvrdi, spasio Elon Musk.

Inače, bilješke Amberine terapeutkinje koje su se koristile tijekom suđenja proširile su se društvenim mrežama nakon što su Deppovi obožavatelji platili sudsku pristojbu za njihovu objavu, izvještava Variety. 

Pročitajte više