Hefnerova bivša: Kad je odlučio prestati sa seksom, osjetila sam olakšanje

Foto: Instagram

IAKO je među Playboyevim zečicama bio poznat kao vatreni zavodnik, Hugh Hefner zapravo "nije bio dobar u krevetu". Otkrila je to njegova udovica Crystal Hefner (37) u svojim memoarima Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself.

Crystal je svoja iskustva s Hefom opisala kao "čudna i robotska" i ona sada shvaća da njezin pokojni suprug možda nije ni uživao u seksu s njom, bilo da su samo bili oni u krevetu ili tijekom orgija.

"Kao da je Hef izvodio stvari koje su nekoć bilo zabavne i seksi. Ili možda nikad nisu ni bile zabavne i seksi", piše ona u knjizi. Crystal tvrdi da bi Hefner tijekom seksa tupo buljio u ogledalo na stropu dok ne bi bio njezin red da ga zajaši. 

"Nikad se nije trudio ugoditi drugoj osobi"

"Činilo se da je manje upućen u seks od nekih tinejdžera s kojima sam bila prije mnogo godina. Bilo mi je jasno da Hef nikada u svom životu nije odvojio trenutak da smisli kako ugoditi nekom drugom", piše ona. 

Hefova udovica, koja je odlučila vratiti svoje djevojačko prezime Harris, također kaže da se nitko nije usudio dati Hughu savjete o seksu.

"Mislim da kada imate toliko novca i moći i toliko ljudi oko sebe koji vam podilaze, jednostavno se držite svoje vlastite priče u svom umu, a onda se svi ostali jednostavno slože s tim", navodi Crystal.

Nakon što je Hugh prestao prakticirati seks 2014., ona je osjetila olakšanje

Hugh, koji se toliko oslanjao na lijekove za erektilnu disfunkciju da je na kraju oglušio na jedno uho, prestao je imati spolne odnose 2014., zbog čega je Crystal osjetila olakšanje. 

"Više nije bilo dovođenja djevojaka kući, nije više bilo nastupa. Godinama sam glumila Playboy zečicu za Hefa, za javnost", objašnjava ona. 

Nikad nije bila zaljubljena u Hefa

Crystal je imala samo 21 godinu kada je pozvana da ostane u Playboyevoj vili u listopadu 2008. Ona i Hugh nekoliko mjeseci kasnije uplovili su u vezu i vjenčali se 2012. godine. Par je ostao u braku sve do Hughove smrti u 91. godini 2017.

Gledajući unazad, bivša Playboyeva zečica shvatila je da nikad nije bila zaljubljena u Hugha.

"Činilo se kao svijet uspjeha i fantazije, ali moraš spavati s 80-godišnjakom. Postoji cijena. Sve ima cijenu", izjavila je za People.

Pročitajte više