Heidi Klum (50) i njezina kći (19) zajedno pozirale u crvenom donjem rublju

Foto: Instagram

Heidi Klum (50) i njezina kći Leni (19) osvanule su na Instagramu u crvenom donjem rublju. Fotografirale su se za jednu božićnu kampanju, tijekom koje su i zapjevale. Na fotografijama njemački supermodel i njezina kći drže poklone dok se smiješe u kameru.

Slično kao i prilikom njihovih prethodnih zajedničkih kampanja, objava majke i kćeri naišla je na različite reakcije obožavatelja. Dok su neki bili presretni što ih ponovno vide zajedno, jedan je korisnik objavio da je za Leni "pomalo jezivo" što pozira u donjem rublju uz svoju majku.

Leni odgovorila na kritike

Međutim, Leni je svojevremeno rekla za Page Six da joj nije smetala reakcija na njezine prošle kampanje za donje rublje s njezinom mamom. "Iskreno, nisam previše gledala reakcije", rekla je na Heidinoj zabavi za Noć vještica u listopadu 2022.

"Općenito sam zadovoljna kampanjom i provela sam nevjerojatan dan s mamom. Mislim da su fotografije ispale sjajno i da smo se odlično zabavile. Ako to ne gledam, ne moram obraćati pozornost na to, tako da jednostavno ne znam što je tamo", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.