Heidi Klum (50) i njezina kći (19) zajedno pozirale u crvenom donjem rublju

Foto: Instagram

Heidi Klum (50) i njezina kći Leni (19) osvanule su na Instagramu u crvenom donjem rublju. Fotografirale su se za jednu božićnu kampanju, tijekom koje su i zapjevale. Na fotografijama njemački supermodel i njezina kći drže poklone dok se smiješe u kameru.

Slično kao i prilikom njihovih prethodnih zajedničkih kampanja, objava majke i kćeri naišla je na različite reakcije obožavatelja. Dok su neki bili presretni što ih ponovno vide zajedno, jedan je korisnik objavio da je za Leni "pomalo jezivo" što pozira u donjem rublju uz svoju majku.

Leni odgovorila na kritike

Međutim, Leni je svojevremeno rekla za Page Six da joj nije smetala reakcija na njezine prošle kampanje za donje rublje s njezinom mamom. "Iskreno, nisam previše gledala reakcije", rekla je na Heidinoj zabavi za Noć vještica u listopadu 2022.

"Općenito sam zadovoljna kampanjom i provela sam nevjerojatan dan s mamom. Mislim da su fotografije ispale sjajno i da smo se odlično zabavile. Ako to ne gledam, ne moram obraćati pozornost na to, tako da jednostavno ne znam što je tamo", dodala je.

Pročitajte više