Heidi Klum se udala za 17 godina mlađeg dečka

Foto: Instagram

HEIDI KLUM u tajnosti se udala za svog 17 godina mlađeg dečka Toma Kaulitza, piše Bunte. Iako su pred oltar stali još 22. veljače, kada je bila prva godišnjica njihove veze, manekenka i bivši član njemačke grupe Tokio Hotel lijepu vijest otkrili su tek sada.

Otkako su počeli izlaziti Tom i Heidi su nerazdvojni, što su ponovno dokazali prekjučer u Parizu na predstavljanju parfema "7 lovers" Carine Roitfeld, gdje nisu skidali ruke jedno s drugog.

Par je privukao medijsku pažnju zbog razlike u godinama, no Heidi ističe kako s tim nema problema.

"Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer će vam brige stvoriti samo nepotrebne bore. Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno", rekla je lani za InStyle nakon što ju je Tom zaprosio.

Inače, zgodnoj Njemici ovo je treći brak. Prije Toma bila je udana za Rica Pipina, a potom za glazbenika Seala s kojim ima i troje djece - 14-godišnjeg Henryja, 12-godišnjeg Johana i devetogodišnju kćer Lou.

Pročitajte više