Hejteri izvrijeđali najomraženiju ženu nogometaša zbog lica, ona ih ušutkala selfiejem bez šminke

Foto: Twitter/YouTube

SUPRUGA engleskog nogometnog reprezentativca Jamieja Vardyja Rebekah osvetila se internetskim trolovima koji su izvrijeđali njeno lice, odnosno taman ten. 

Naime, Britanka je gostovala u emisiji Loose Women, nakon čega su je neki tviteraši napali da je "pretamna" te je izvrijeđali napisavši da "ima prljavo lice".

Zato je Rebekah, koja je u britanskim medijima stekla titulu "kraljice sponzoruša" te "najomraženije žene nogometaša", objavila selfie bez make-upa i tako dokazala da za njen tamniji ten nije kriva šminka te usput hejterima poslala srednji prst.

"Jer volim dokazati poantu. Ovo je selfie bez šminke. Nema tena iz solarija, nema pudera, nema filtera. Čak možete vidjeti i pigmentacije na mom licu. Pa evo... Kritizirajte me sad", napisala je Rebekah. 

"Bila je ljutita i htjela je odgovoriti tim ljudima", rekla je njena agentica Caroline Watt za Daily Mail. "Ona ima portugalske gene, otac joj je iz Madeire, a nedavno je bila i na odmoru na Maldivima te zbog toga ima takav ten", dodala je agentica. 

Nakon objave selfieja Rebekah je dobila brojne poruke podrške, a mnogi hejterski komentari su izbrisani.

Pročitajte više