Helen Mirren: Da nisam glumica, odavno bih otišla pod nož

GLUMAČKA diva Helen Mirren priznaje kako sve češće razmišlja o posjetu plastičnom kirurgu.

Šezdeset i četverogodišnja Britanka priznaje kako bi uskoro mogla pod nož te smatra kako je još davnih dana trebala posjetiti plastičara. "Još bih više mislila o tome da nisam u ovom poslu. Da nisam glumica, odavno bih se operirala", rekla je Mirren za Times.

"Podržavam sve ono što će ženu učiniti sretnijom"

"Sav taj višak treba skupiti, zategnuti i odrezati", smatra Mirren koja se trenutno priprema za novi film "Red", u kojem će glumiti umirovljenu agenticu CIA-e koja se vraća na posao. Priznaje kako joj vježbanje i fizičke pripreme za snimanje teško padaju. "Trebala bih ići u teretanu, ali mi se ne da", dodala je glumica koja je i nedavno objasnila zašto je pobornica plastičnih operacija.

"Razumijem da su mnoge žene pod pritiskom javnosti te da se iz tog razloga podvrgavaju takvim zahvatima. Shvaćam da se možeš jedno jutro pogledati u ogledalo i reći da ne želiš više tako izgledati", rekla je svojedobno glumica, koja nikada nije skrivala da podržava žene koje pod nož odu samo zato da bi izgledale mlađe. "Svi bi ljudi na svijetu trebali raditi ono što ih čini sretnijima", smatra oskarovka. I dok podržava plastične operacije, prezire zahvate po tijelu neke druge vrste, poput tetoviranja. Ipak, koliko god joj se ne sviđa, i sama ima jednu tetovažu.

"U to je vrijeme tetovaža bila znak bunta, danas je pomodna i svatko je ima"

"Bila sam vrlo, vrlo pijana, a to se dogodilo jako davno, u vrijeme kada su tetovaže imali samo mornari, zatvorenici i članovi "Hell´s Angelsa". Ja sam je odlučila staviti jer je to bilo najšokantnije što sam u tom trenu mogla napraviti", rekla je Mirren i dodala da joj se nikako ne sviđa činjenica da danas svaka druga osoba ima tetovažu te da je crtanje po tijelu postalo jako pomodno.

Pročitajte više