Henryjeva Andrea: Nisam manekenka nego menadžerica!

DJEVOJKA Thierryja Henryja, Andrea Rajačić iz Sarajeva, potvrdila je da je u vezi s kapetanom francuske reprezentacije već godinu dana, ali je odlučno demantirala da je manekenka. Kaže kako je u SAD-u završila studij menadžmenta, dok njeni prijatelji navode kako je oduvijek bila ambiciozna i vrijedna djevojka koja tečno govori engleski, španjolski i talijanski.

"Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih željela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španjolskoj. Nisam se nikada bavila manekenstvom, iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati. Možda promijenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako", rekla je za Jutarnji list 23-godišnja Andrea Rajačić.

Thierry Henry i Andrea su se upoznali tijekom jednog od njenih posjeta sestri Jovani, koja živi u Španjolskoj, nedugo nakon što se Henry razveo od svoje tadašnje supruge, britanske manekenke Claire Merry, s kojom ima petogodišnju kćer Teu i s kojom je bio u braku od 2003. godine. Claire je zatražila razvod  2007. godine, nakon što je u Thierryjevom mobitelu pronašla SMS poruke koje su dokazivale da se viđa s drugom ženom, visažisticom Sadie Hewlett. Brak su službeno okončali 2008. godine, a razvod ga je stajao više od 11 milijuna eura.

Andrea Rajačić je kćer poznatog plastičnog kirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama uspješno radi i živi u Kuvajtu, gdje je šef Klinike za opekotine i plastičnu kirurgiju. Njena majka Tatjana je profesorica ruskog jezika. Andrea i Jovana su srednju školu završile u Kuvajtu, a nakon toga su nastavile obrazovanje u Americi, gdje su u sklopu ekonomskog fakulteta obje završile studij menadžmenta.

Pročitajte više