Reakcija ove frizerke na poziv žene koja je tražila povrat (tuđe) napojnice je hit

Screenshot: TikTok

VLASNICA frizerskog salona Teresa Van Dam s pratiteljima na TikToku dijeli primjere neugodnih situacija u kojima se znala pronaći i najčudnije stvari koje su klijenti tražili od nje. 

U ovom je videu Teresa posebno istaknula situaciju u kojoj ju je majka punoljetne klijentice zvala jer je htjela povrat napojnice koju je njezina kći ostavila. Teresa je prikazala kako je tekao razgovor, a što je dulje trajao, postajao je bizarniji.

@theresavandamstylist the tip refund😬 #greenscreen #hairtok #hairstylist #hairsalon #fyp #foryoupage #karen ♬ Snow Falling - Snow Falling

"Moja kći je bila kod vas prošle subote i zaista je puno platila frizuru, a uz to je dala i veliku napojnicu. Frizuru je platila 300 dolara i ostavila 20 dolara kao napojnicu", rekla je žena Teresi preko telefonskog poziva. 

Teresa je potom pogledala račun u bazi i shvatila da klijentica Cassidy ima 24 godine, a nije djevojčica kao što je pretpostavila jer majka zove u njezino ime. 

"Da, ali ima problem s trošenjem novca, pa bih htjela 15 dolara od napojnice natrag. Koji dio ne razumijete?" rekla je gospođa i istaknula da će osobno doći po novac jer je pet dolara napojnice i više no dovoljno. 

Teresa je potom objasnila da novac može vratiti isključivo na karticu kćeri koja je platila frizuru, ali i da će ga vratiti samo njoj ako to zatraži. Nakon toga je nezadovoljna gospođa brzo prekinula poziv jer je u prostoriju ušla Cassidy koja nije znala što njezina majka radi. 

Video je pogledalo preko 2.4 milijuna ljudi, a većina je pohvalila Teresinu profesionalnost i smirenost u ovoj neugodnoj situaciji. 

"Cassidy nema pojma da se ovo dogodilo", "Neki ljudi svojoj odrasloj djeci jednostavno ne dopuštaju da budu samostalna, to je zapravo baš strašno", "Ja bih joj poklopila odmah na početku, odlično si to odradila", "Zaslužuješ nagradu za ovakvu smirenost", "Samo želi izazvati svađu", "Očito je da je majka pokušala ukrasti Cassidy novac", neki su od komentara ispod videa. 

Pročitajte više