Hit na TikToku: Na koju vas reality zvijezdu podsjeća žena iz 1912.?

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Karina Nuvo podijelila je video koji je ubrzo postao viralan, i to zbog stare fotografije, iz 1912., na kojoj je uočila ženu koja izgledom neodoljivo podsjeća na reality zvijezdu Kourtney Kardashian, sestru Kim Kardashian s kojom se, uz ostale članove obitelji, pojavljuje u reality showu Keeping Up With The Kardashian.  

"Je li Kourtney Kardashian bila živa 1912.?" našalila se u videu koji je prikupio više od 4.4 milijuna pregleda u pet dana, otkako je objavljen. Nuvo je uočila fotku dok je ručala u lokalnom supermarketu, a pažnju joj je okupirala učiteljica odjevena u bluzu s visokim ovratnikom koja ju je izgledom podsjetila na reality zvijezdu. 

@lanuvovidakarina Doppelgänger at a Grocery Outlet @Kourtney Kardashian Barker #groceryoutlet #altadena #schoolhouse #1910s #twin #twinsoftiktok #doppelgänger #fyp ♬ Kourtney Kardashian - forthehome

Snimka je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su se u komentarima složili da žena izgledom zaista podsjeća na Kardashianku.  

"I na ovoj fotki djeluje nezadovoljno", našalila se jedna tiktokerica, a druga komentirala: "Govorimo li o nekoj drugoj Kourtney Kardashian? Jer ja ne vidim sličnost." 

Pročitajte više