Hit video: Satiričar objasnio kako je došlo do situacije s koronavirusom u Srbiji

Screenshot: YouTube

POPULARNI srpski voditelj i satiričar Zoran Kesić u svojoj je emisiji 24 minuta napravio kratak satirični pregled toga kako je Srbija došla do situacije u kojoj je trenutno te je nasmijao mnoge (iako činjenice koje je iznio zapravo i nisu baš smiješne).

"Nisu se samo građani Srbije izolirali u svojim kućama, isto je to morao učiniti i predsjednik", započeo je Kesić pa pustio nekoliko izjava s press konferencija Aleksandra Vučića o koronavirusu u Srbiji. "Gdje ćeš, deda? Nećeš ti meni više praviti gužvu u autobusu. Kad se navečer osvrneš oko sebe na ulici, sve neki mladi lijepi ljudi, nigdje starca da vidiš", našalio se zatim s Vučićevom potpuno zabranom kretanja osobama starijima od 65 godina pa pustio Vučićevu izjavu o tome kako su građani Srbije "neodgovorni".

"Zar vam nije malo glupo da vas gospodin Vučić proziva zbog neodgovornosti? Da bismo se podsjetili kako smo stigli ovdje, do ovolike naše neodgovornosti, napravili smo mali pregled događaja. Ovako je to bilo", najavio je zatim Kesić pa ukratko opisao sve što je srpska vlast govorila oko koronavirusa od pojave virusa u Kini. 

"Novi virus se pojavio u Kini - nema veze, daleko je, a i vjerojatno je samo neka gripa. Novi virus je smrtonosan - ovo je nešto ozbiljno, ali nema veze, daleko je. Novi virus stigao na Tajland - nema veze, tko nije pokupio nešto na Tajlandu kao da nije ni bio...", započeo je pregled događaja Kesić, a cijeli pregled pogledajte u videu.

Snimka je od jučer pregledana skoro 30 tisuća puta.

Pročitajte više