Dramatična večer na Farmi: Roman ispao, Anna udarila glavom, morala je intervenirati i hitna

Screenshot: Facebook

NAKON što su snagu odmjerili u dvoboju, sa Farme je večeras otišao Roman.

Dvojica farmera u duelu su gurali nosač, a iako su obojica dali sve od sebe, Ivica se pokazao nešto snažnijim. Nakon završetka, suparnici su se izgrlili i čestitali jedan drugome.

Upravo je Roman vrstu duela koja ga je u konačnici koštala natjecanja, to više što je Ivica i prije ulaska u arenu najavljivao pobjedu.

„Toliko sam nabrušen na njega da sam spreman, ne pobijediti ga, već pomesti sijeno tamo sa njim da mu ne padne na pamet više da se obraća ikome u životu više kao meni“ izjavio je Ivica ususret dvoboja, no nakon Ivičinog odlaska priznao je da mu je teško pala činjenica da je nekoga izbacio.

"Nesretan sam jer imam osjećaj da sam iza sebe ostavio nešto nedovršeno, ali sam sretan jer znam što me vani čeka", rekao je pak Ivica, priznavši da se veseli ponovnom susretu sa svojom djecom.

#FarmaHR Roman je izgubio u dvoboju snage i časno napušta Farmu! Čekamo vaše komentare na ishod dvoboja...

Posted by Farma on Saturday, 3 October 2015

Najfarmerica tjedna je Anamarija, a najfarmerom je proglašen Aldo.

No na imanju je potom morala intervenirati i hitna pomoć.

Nakon duela farmeri su se naime zabavljali u spavaonici, a nakon što su se Anamarija i Ivica pohrvali, Anna je krenula skakati po krevetima i pritom udarila glavom o gredu. Na prvih pogled ozljeda se činila ozbiljnom, bilo je i mnogo krvi, a krvarenje su farmeri najprije pokušali zaustaviti sami.

Blaženka je tu najviše pomogla, dok su joj ostali farmeri donosili krpe kako bi zamotala Anni glavu. Ubrzo je došla hitna pomoć, kako bi pogledali Anninu ozljedu. Sestre su htjele pogledati Annu no ona nije htjela pred kamerama.

"Nemojte! Nije u redu", kazala je. Fancy je također molila da se ne snima jer kako kaže, kasnije će biti da je bila pijana.

"Farmeri su reagirali odmah. Zaustavili su krvarenje. To je površinska ozljeda glave i nema većih posljedica. Pacijentica nam je stabilna, ali i u slučaju nekih pogoršanja, uvijek nam se mogu javiti’, kazala je sestra", rekla je liječnica hitne pomoći nakon intervencije.

Anna je na spavanje otišla s "ukrasnom" mrežicom na glavi.

Pročitajte više