Hladno pivo na duhovnoj obnovi u Poljskoj

NA POZIV veleposlanstva Republike Hrvatske u Varšavi, Hladno pivo je u nedjelju, 4. rujna nastupilo na međunarodnom Festivalu KULMIXTURA u sklopu svoje mini turneje po Poljskoj.

Mile Kekin i ostatak benda rado su se odazvali pozivu veleposlanstva i iskoristili desetak dana u Poljskoj za duhovnu obnovu pred veliku dvoransku turneju po Hrvatskoj koja ih očekuje u listopadu. Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma "Svijet glamura", a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država. Pivo je poljske novinare zaintrigiralo svojim glazbenim izričajem, a bend je bio pod posebnom lupom lokalnih medija pa su tako održali press konferenciju i dali dvadesetak intervjua.

"Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku"

Ovo je prvi nastup Hladnog Piva u Poljskoj. "Bilo je super, na trenutak smo imali osjećaj kao da smo na početku, ljudi su odlično reagirali i tražili bis, a ne govore jezik i nemaju pojma tko smo. Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku. Dugo se nisam tako duhovno obnovio", podijelio je Mile dojmove iz Poljske. I Šoki se složio: "Bila je to sjajna duhovna zabava".

Osim koncerta u sklopu KULMIXTURE, Hladno Pivo će također održati koncert u Bialystoku uz organizacijsku pomoć počasnog konzula Republike Hrvatske, a nakon toga očekuje ih još jedan koncert u Varšavi.

Nakon Poljske, dečki se vraćaju u Zagreb, gdje slijede pripreme za koncertnu dvoransku turneju pod nazivom "Kud Pivo tud i ja". Tako već 7. listopada nastupaju u Areni Zagreb, a tjedan poslije toga, 14. listopada dolaze u Spaladium Arenu uSplitu. Uskoro će biti objavljeni novi datumi i gradovi njihove velike dvoranske turneje.

Pročitajte više