Hladno pivo večeras i sutra posljednji put svira u Zagrebu, pogledajte atmosferu

Foto: Luka Šangulin/Index

KULTNI bend Hladno Pivo održao je danas u Domu sportova prvi, a sutra će održati drugi od posljednja dva zagrebačka koncerta. Veliki koncert povodom 35 godina karijere oduševio je publiku, a Indexov fotograf uhvatio je dio atmosfere s dugoočekivanog koncerta.

Kako je najavio frontman benda Mile Kekin, zagrebačkoj publici će u ova dva dana ponuditi presjek najvećih hitova iz dugogodišnje karijere Hladnog Piva. Ovaj bend, koji se od devedesetih godina spominje u kontekstu najvećeg punk rock benda u Hrvatskoj, najavio je dužu koncertnu pauzu.

Koncerti u listopadu održavaju se u sklopu turneje 35 za 35 koja će biti posljednja prije duge pauze, a ideja turneje je obilježiti svih 35 godina postojanja Hladnog Piva. Fokus oba koncerta bit će isti, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati.

U narednim godinama Mile Kekin se ima plan fokusirati na svoju samostalnu karijeru, a ostatak benda će raditi na audio-vizualnom projektu, Guerilla Mainstream.

Podsjećamo, krajem kolovoza Hladno Pivo objavilo je priopćenje da nakon turneje uzima dužu pauzu. Mile Kekin je za Index otkrio da se namjerava posvetiti solo karijeri te da idućih godina neće nastupati s bendom.

Pročitajte više