Poznata glumica s kontroverznom scenom seksa trudna je sa Sinišom iz Zaprešića

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEDNA od glavnih vijesti u showbizz rubrikama jučer je bila ona o trudnoći 45-godišnje američke glumice Chloë Sevigny. Kako pišu strani mediji, Chloë je u petom mjesecu trudnoće, a dijete čeka s ravnateljem galerije Karma Art u New Yorku Sinišom Mačkovićem, koji je podrijetlom iz Hrvatske.

Fotografi su zvijezdu Američke horor priče snimili kako se ljubi sa svojim odabranikom na ulici u New Yorku.

Za njihovu vezu doznalo se u kolovozu prošle godine nakon što su ulovljeni kako se ljube u jednoj njujorškoj galeriji.

Chloë se glumom bavi od 1992. godine, a njene uloge u Boys Don't Cry i The Brown Bunny ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa. Naime, kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kad doznate da je Vincent Gallo napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë Sevigny nakon što je postao opsjednut s njom, prema vlastitim riječima. Nema potrebe naglašavati da u toj sceni ona njemu pruža oralni seks.

>>>VIDEO Ništa nije odglumljeno: Ovi glumci zaista su se seksali pred kamerama

Za Mačkovića pak strani mediji, poput magazina People, navode da je direktor galerije u New Yorku, a njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

Prema podacima na njegovom profilu na LinkedInu, direktor galerije Karma Art je od 2011. godine.

Pročitajte više