Holivudska producentica o Sydney Sweeney: Nije lijepa i ne zna glumiti

Foto: Profimedia

Holivudska producentica Carol Baum rekla je da Sydney Sweeney "nije lijepa" i "ne zna glumiti" tijekom nedavne rasprave nakon projekcije njezina filma iz 1988. Dead Ringers, piše Daily Mail.

"Ne shvaćam Sydney Sweeney", rekla je producentica i objasnila da je do tog zaključka došla nakon što je pogledala posljednji glumičin film Anyone But You. "Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj", dodala je Baum. Također, romantičnu komediju Anyone But You opisala je kao "negledljivu".

Baum je otkrila da ni njezini studenti na sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko popularna. "Rekla sam u učionici: 'Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako zgodna?' Nitko nije imao odgovor", prisjetila se.

Ne bi odbila suradnju sa Sweeney

Baum je ipak priznala da nije sigurna bi li odbila priliku producirati film u kojem bi glumila Sweeney ako bi njezina prisutnost značila da će projekt dobiti zeleno svjetlo. "Svi želimo napraviti film i tko bi odustao od filma koji ima zeleno svjetlo? Nitko koga ja znam. Tvoj posao je da se film napravi", rekla je.

Sweeney je stekla slavu s uspjehom HBO-ove serije Euphoria u kojoj glumi ranjivu tinejdžericu Cassie Howard. Uloga joj je donijela nominaciju za Emmy 2022., a također je dobila nominaciju za Emmy za ulogu Olivije Mossbacher u seriji Bijeli lotos.

Pročitajte više