Holivudske glumice vole haljinu Fendi Spring 2008.

IZGLEDA kako će crno-bijela haljina Fendi Spring 2008. biti proglašena najpopularnijom haljinom za ovu godinu, jer je na gotovo svim većim svjetskim događanjima barem jedna glumica odjenula ovu haljinu.

Tako je trudna Jessica Alba s prijateljicom Rihannom u petak viđena kako obilazi pariški Fendi dućan. Albi ova "napuhana" haljina, složili su se stilisti, sjajno pristaje s obzirom da je u visokom mjesecu trudnoće, točnije, trebala bi roditi u svibnju.

Osim Albe i Eva Mendes "pala" na haljinu Fendi Spring 2008.

A za ovu haljinu odlučila se i seksi glumica Eva Mendes koja je tako odjevena došla na premijeru svog  filma Live! u Pariz. Film je režirao Bill Guttentag, a Eva Mendes tumači glavnu ulogu. No, za razliku od Jessice, Eva je haljinu odjenula na gole noge.

No, ove dvije lijepe glumice nisu jedine koje su "pale" na ovu haljinu. Keisha Whitaker, supruga glumca Foresta Whitakera poznatog po ulogama u filmovima American Gun, The Last King of Scotland i The Great Debaters, odjenula je istu haljinu na otvorenju obnovljenog Fendi dućana "Fendi Redesigned Rodeo Drive Boutique" u Los Angelesu.

L.V.

Pročitajte više