Holivudske zvijezde o Bin Ladenovoj smrti: Pravda je zadovoljena, hvala vojnicima

HOLIVUDSKE zvijezde većinom su oduševljene zbog vijesti o smrti Osame bin Ladena. Nakon što ju je na televiziji u posebnom javljanju potvrdio američki predsjednik Barack Obama, mnogi su preko svojih profila na Twitteru i Facebooku objavili da im je laknulo te su sretni zbog njegove smrti.

"Ponosan sam na naše muškarca i žene u uniformama. Gdje god da trenutno jeste, zastanite, odvojite minutu kako bi zahvalili tim hrabrim herojima koji služe našoj domovini", napisao je bivši kalifornijski guverner i velika akcijska zvijezda, Arnold Schwarzenegger.

Piers Morgan sa CNN-a je napisao: "Bin Laden mrtav. Kakav trenutak za Obamu. Kakav trenutak za Ameriku. Veličanstveno, i veličanstvena operacija. Jedan od najboljih trenutaka".

"Nakon devet godina, osam mjeseci i 20 dana pravda je napokon zadovoljena"


"Moje je srce ubrzalo kada sam čula vijest. Teror koji je prouzročio je bio ogroman. Tako i broj izgubljenih života, previše ih je", misli Christina Applegate, a bogatašica Nicky Hilton je napisala: "Nakon devet godina, osam mjeseci i 20 dana pravda je napokon zadovoljena".

"O moj Bože, Bin Laden!!! Blagoslovljene neka su naše trupe i neka napokon zavlada malo mira, on je potreban i našoj zemlji i onima koji su izgubili najbliže 11. rujna", napisala je LeAnn Rimes, dok bivša spajsica Mel B. želi da svi izraze zahvalnost američkim vojnicima koji su zbog toga riskirali vlastite živote.

Pročitajte više