Holivudski redatelj prozvao Jennu Ortegu: "Toksična je i razmažena"

Foto: YouTube

AMERIČKI producent i redatelj Steven DeKnight kritizirao je na Twitteru mladu glumicu i zvijezdu serije Wednesday Jennu Ortegu. DeKnight je opisao Ortegu kao "toksičnu i razmaženu" osobu i osudio njezino ponašanje za vrijeme snimanja Netflixove serije Wednesday.

Ortega je u podcastu Armchair Expert otkrila da je radila nepodopštine na setu serije, a DeKnightu se to nimalo nije svidjelo. Poručio joj je da je neprofesionalna i da bi svoje probleme trebala držati za sebe i ne ih tako javno iznositi.

"Ona je mlada pa možda ne zna neke stvari. Trebala bi se zapitati kako bi njoj bilo da su ljudi sa seta davali ovakve intervjue i javno govorili o tome kakva je ona bila na setu, da je bila naporna i da je odbijala glumiti po scenariju", započeo je DeKnight.

"Ovakve su izjave toksične i neprimjerene. Volim njezin rad, ali život je prekratak da bih se bavio ljudima poput nje", poručio je DeKnight.

Previše otkrila u podcastu

Podsjetimo, u prošlotjednom podcastu kod glumca Daxa Sheparda Jenna je ispričala kako se ponašala na setu i napomenula je da je bila svjesna da je možda neprofesionalna jer je bila zaštitnički nastrojena prema liku Wednesday Addams.

"Sve što Wednesday radi, sve što sam morala glumiti, uopće nije imalo smisla za njezin lik. Bilo je trenutaka na setu kada sam čak postala gotovo pa neprofesionalna jer sam počela mijenjati zadani tekst. Nadzornik scenarija je mislio da nešto pogrešno izvodim i onda sam morala sjesti sa scenaristima, a oni bi rekli: 'Čekaj, što se dogodilo sa scenom?' A ja bih im onda morala objašnjavati zašto moj lik ne bi trebao raditi ono što su zamislili", ispričala je Ortega.

Priznala je i da većinu vremena nije bila zadovoljna svojom izvedbom, odnosno da ni za jednu scenu nije mogla reći da je bila "u redu". Bez obzira na sve, Jenna Ortega glumit će i u drugoj sezoni Netflixove serije, a osim toga, redatelj Tim Burton će joj dati i ulogu izvršne producentice.

Inače, Wednesday je nakon izlaska na Netflixu postala vrlo popularna i tri tjedna nakon premijere skupila preko milijardu odgledanih sati, a gledala se u više od 150 milijuna domova. 

Pročitajte više