Gledatelji tvrde da je ovo jedan od najstrašnijih horora ikad: "Djeca me sad plaše"

Foto: Press

Ako ste ljubitelj horora, ovaj bi vas mogao oduševiti. Tako barem tvrde oni koji su ga pogledali. The Lodge je psihološki horor iz 2019. godine, a odnedavno ga možete pogledati i na Netflixu. “Volim kad me horor filmovi potpuno uhvate nespremnog. Ovaj je to napravio na odličan način. Vrlo mračno, atmosferično, uznemirujuće, šokantno i vrlo nepredvidljivo", samo je jedan od komentara obožavatelja ovog filma. 

 

Režirali su ga Veronica Franz i Severin Fiala. Glavni glumci su Riley Keough, Alicia Silverstone, Jaeden Martell te Richard Armitage, poznat po popularnim Netflixovim mini serijama Fool Me Once i The Stranger. 

Poprilično bizarna priča prati tinejdžera Aidena i njegovu mlađu sestru Miju, nakon tragičnog gubitka majke koja je izvršila samoubojstvo. Oni odlaze sa svojim ocem Richardom i maćehom Grace u udaljenu obiteljsku kolibu.

Zbog posla otac se mora vratiti u grad i ostavlja Grace samu s dvoje neprijateljski nastrojene djece, koja uz sav njezin trud ne žele uspostaviti dobar odnos s maćehom. Uz sve to, počinju se događati čudne, natprirodne stvari. 

Komentari gledatelja

Gledatelji su ostali u čudu nakon filma te su komentirali kako im je bilo potrebno neko vrijeme da shvate što se zapravo dogodilo.

"Ljudi su izlazili iz kina i zakazivali vazektomije, a prilično sam siguran da je nekolicina ostavila svoju djecu u kinu", komentar je koji govori koliko je zapravo film jeziv.

"Ovo je film koji ja nazivam dobro izrežiranim, nema straha od iskakanja čudovišta, nema strašnih kostima, ali svejedno ti pomuti zdrav razum", osvrnuo se jedan od gledatelja. Ipak, bilo je i onih koji nisu bili toliko oduševljeni. "Prikazuje se iznimno nasilno samoubojstvo i scena je teška i mučna", komentirao je jedan od gledatelja, nezadovoljan što ne postoji upozorenje za ovu scenu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.