Horoskopski znak koji druge živcira - narcisoidni su, sebični i pričaju samo o sebi

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LAV JE kralj zodijaka, a zbog toga nerijetko druge tretira kao svoje kmetove.

Riječ je o najvećem osobenjaku zodijaka, čija se žudnja za tim da bude u centru pažnju često ispunjava, no to se pokazuje kao dvosjekli mač. Brojni lavovi spremni su na rat epskih razmjera jer još nisu usvojili  onu staru o važnosti dijeljenja, piše Danny Larkin u svojoj kolumni Astro Roast na Viceu.

Lavovi su uvijek iznenađeni kad ih se prozove da su ovisnici o pažnji. Oni zaista vjeruju da svima čine uslugu kad pričaju svoje uzbudljive priče iz prošlosti, prepričavaju svoje ambiciozne planove i hrabre vizije budućnosti. Dok lav igra glavnu ulogu svakog druženja, vi se možete nadati nekoj sporednoj ulozi. Mnogima oko njih to postaje zamorno.

Ovaj horoskopski znak uvjeren je da su svi oko njih bolje raspoloženi kad oni dođu sa svojom sretnom pojavom. Ne shvaćaju da često drugima samo idu na živce jer im ne treba lavova inspiracija svijetlom budućnošću, već se samo žele žaliti na sadašnjost. Lav se može posvađati s prijateljima, razljutiti kolege i prekinuti ljubavne veze jer stalno vraćaju pozornost na sebe. Čak i kad im drugi sugeriraju da promjene temu, lavovi će nastaviti pričati o sebi i čuditi se kako su svi nezainteresirani prema njima.

Ono što će lavove iznenaditi jest činjenica da, kad im se netko požali na svoje probleme, ta osoba želi razgovarati o sebi, a ne o njima. Razmislite o tome da češće uzmete u obzir tuđe osjećaje. Pokušajte im pomoći smisliti način kako da riješe situaciju ili se našalite kako biste ih opustili.

Lavovi su na radnom mjestu uvjereni da im nitko ne odaje dovoljno priznanja za posao koji obave. Nekima je jedina zahvala koju trebaju plaća, no lavovi imaju potrebu da ih se hvali te se osjećaju ogorčeno ako se to ne dogodi. Problema na poslu imaju i zbog svog uvjerenja da bi bilo bolje kad bi oni bili šefovi. Naime, nimalo se ne trude skriti to svoje uvjerenje od šefova. 

Slični su i u romantičnim odnosima. Uvijek žele biti glavni - oni će izabrati restoran u koji idete na spoj, odlučit će kad idete doma i što ćete na spoju raditi. Misle da se mogu brinuti o drugima bolje nego itko drugi pa ni ne pomišljaju da njihov partner ima obitelj ili prijatelje.

Jako su karizmatični, no nerijetko se zbog toga nađu u problemima. Naime, češće svoju karizmu koriste za izvlačenje iz problema, umjesto za šarmiranje ljudi.

Pročitajte više