Hotel na Ibizi nudi sobu u kojoj možete prespavati besplatno. Evo u čemu je kvaka

Foto: Instagram

JEDAN hotel na Ibizi odlučio se na zanimljiv marketinški potez tako što je gostima ponudio sobu u kojoj mogu besplatno prespavati. Međutim, kvaka je u tome da su zidovi sobe stakleni, tako da vas svi ostali gosti mogu vidjeti.

Apartman se zove Zero Suite, a nalazi se u prilično "prometnom" predvorju hotela, kroz koje prolaze svi gosti koji dođu u ovaj hotel. Ova soba definitivno nije za one lakog sna, a nije prikladna niti za one, kako su napisali iz hotela, "koji se lako postide".

Mogućnosti su beskrajne ako "želite biti u središtu pažnje"

Na stranici hotela piše kako se u sobi može besplatno prespavati jednu noć te da je dostupna za "umjetničke nastupe, radijske emisije, DJ setove". Dodali su i kako su mogućnosti beskrajne, sve dok "želite biti u središtu pažnje".

TikTokerica Olympia Anley odlučila se isprobati Zero Suite, a s pratiteljima je podijelila perspektivu gostiju ove sobe. Napisala je da je te večeri "stekla mnogo prijatelja".

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r

Njeni su pak pratitelji bili podijeljenih mišljenja oko ove neobične sobe. Jedni su priznali da bi to bila njihova "najgora noćna mora", drugi su pak otkrili da bi tamo odsjeli "bez oklijevanja", dok su se treći zapitali "zašto ovakva soba uopće postoji".

Pročitajte više